ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εταιρεία ΒΗΚΑΠ Α ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ στα πλαίσια της άμεσης και αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησής σας, εφαρμόζει κανονισμούς ποιοτικού ελέγχου και πρωτόκολλα ασφαλείας στο στάδιο πληρωμής της χρηματικής σας συναλλαγής. Σε αυτό το πλαίσιο σας παρέχει τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:

A) Προεξόφληση παραγγελίας μέσω τραπεζικού εμβάσματος:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού IBAN SWIFT/BIC
ALPHA BANK 134002320002273 GR16 0140 1340 1340 0232 0002 273 CRBAGRAA
EUROBANK 00260013830200101226 GR56 0260 0130 0008 3020 0101 226 ERBKGRAA

Κατά την κατάθεση ο πελάτης θα πρέπει να καταβάλει το σύνολο της τελικής αξίας παραγγελίας, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης την επωνυμία της εταιρίας του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας, ώστε να γίνει άμεσα η ταυτοποιήση.

Στη συνέχεια το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@bikap.gr . Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, ξεκινά η άμεση δρομολογόγηση της παραγγελία σας.

*Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΒΗΚΑΠ Α ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

B) Πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας:

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard και Diners. Κατά την διαδικασία πληρωμής μέσω κάρτας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα της ALPHA BANK για την πραγματοποίηση της συναλλαγής. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας της ALPHA BANK. Σε κάθε περίπτωση η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Για τις αγορές με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας.

Αγορά με δόσεις: Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με άτοκες δόσεις (έως 6) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας για αγορές αξίας άνω των 300,00€.

Γ) Αντικαταβολή (Πληρωμή κατά την παράδοση στον χώρο σας)

Για όσους πελάτες δεν διαθέτουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την παραγγελία που επιθυμούν και να εξοφλήσουν με μετρητά την παραγγελία τους την στιγμή που θα τα παραλάβουν. Το κόστος για την υπηρεσία της πληρωμής μέσω αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€ και προστίθεται κατά το στάδιο τιμολόγησης της παραγγελίας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις για παραστατικά αξίας άνω των 500€ ανά παραγγελία προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις με τιμολόγιο πώλησης, δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Δ) Με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο χώρο της ΒΗΚΑΠ.

Η εξόφληση της παραγγελίας που καταχωρήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο της εταιρίας μας, αφού προσέλθετε για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Η εξόφληση στο κατάστημα μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με τις συνεργαζόμενες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.