ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, σύμφωνα με το νόμο έχετε το δικαίωμα να το κάνετε εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Συνιστάται πριν από κάθε επιστροφή η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία καλώντας μας στο 210-4922013. Εναλλακτικά μπορείτε να κοινοποιήσετε τη απόφαση σας ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο eshop@bikap.gr . Με την άσκηση υπαναχώρησης ισχύουν τα ακόλουθα:

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί. Ενδεικτικά δεν υπάρχει δικαίωμα άσκησης υπαναχώρησης σε προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή και κατηγοριοποιούνται ως ειδικές κατασκευές.

Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και όλα τα παραστατικά με τα οποία παρελήφθησαν (π.χ. τιμολόγιο). Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από τη ΒΗΚΑΠ Α.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να καταβάλουμε τα ίδια ποσά που μας έχετε καταβάλλει με την αγορά σας. Στα επιστρεφόμενα από την ΒΗΚΑΠ Α.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ χρήματα δεν περιλαμβάνονται τυχόν έξοδα αρχικής αποστολής σε εσάς.

Σημείωση: Οι επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών ACS. Κατ’ εξαίρεση, επιστροφές πραγματοποιούνται και απευθείας μέσω των ίδιων των πελατών στον χώρο της ΒΗΚΑΠ Α.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, κατόπιν συνεννόησης και σε περιπτώσεις που αυτό αποτελεί δική τους προτίμηση. Σε κάθε περίπτωση συνίσταται η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία για διευθέτηση ζητημάτων τέτοιας φύσεως.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος, οφείλετε να μας ενημερώσετε εντός 20 ημερών από την παραλαβή του σχετικού προϊόντος, μέσω τηλεφώνου στο 210-4922013 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο eshop@bikap.gr. Σε κάθε περίπτωση, η ΒΗΚΑΠ Α.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του εκάστοτε προβλήματος, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει με έναν από τους εξής τρόπους, εφόσον υπάρχει αντιστοιχία με τον τρόπο πληρωμής που είχε επιλεγεί κατά την πραγματοποίηση της εκάστοτε παραγγελίας:

· Με πίστωση στην χρεωστική / πιστωτική κάρτα που πραγματοποιήθηκε η αρχική χρέωση, και εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα μας επιστραφεί το προϊόν.

· Με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας, αν η πληρωμή της παραγγελίας είχε γίνει με αντικαταβολή ή με κατάθεση στην τράπεζα, εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα μας επιστραφεί το προϊόν.