Μεταφορικά - Έξοδα Αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών στους πελάτες μας με ταχύτητα και σε άριστη κατάσταση, αποτελούν προτεραιότητα μας και έναν από τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας της ΒΗΚΑΠ Α. Σταθόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τα προϊόντα παραδίδονται στον προορισμό επιλογής του πελάτη, τον οποίο ο ίδιος έχει επιλέξει κατά το στάδιο πραγματοποίησης της παραγγελίας του. Η παραγγελία θα επιβεβαιώνεται πάντα μέσω email, αλλά και τηλεφωνικά μέσω εκπροσώπου της εταιρίας με σκοπό την διασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας παροχής υπηρεσιών και κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Στοχεύοντας στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.bikap.gr/b2b , παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες επιλογές αποστολής:

 • Μέσω οχημάτων της εταιρίας μας, για προορισμούς εντός Αττικής και για παραγγελίες ύψους άνω των 100€.
 • Μέσω της εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς courier ACS. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων που έχουν επιλεχθεί στην παραγγελία αλλά και την περιοχή προορισμού αποστολής.
 • Μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών, για αποστολή παραγγελιών εκτός Αττικής ή αυξημένου όγκου υλικών/προϊόντων.
 • Παραλαβή από τον χώρο της εταιρίας μας, κατόπιν συνεννόησης και χωρίς επιβάρυνση.
 • Παρακαλώ, συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα για περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικές χρεώσεις.

  Πίνακας Χρεώσεων Μεταφορικών

     
     
     
  Ταχυμεταφορά μέσω ACS   
     
  Μεταφορά μέσω οχήματος BHKAΠ (Μόνο για κόστος άνω   των 100€)   
  Προορισμός Σταθερή χρέωση για παραγγελίες αξίας <100€* Σταθερή χρέωση για παραγγελίες αξίας >100€* Χρόνος Παράδοσης** Βασική χρέωση ΧρόνοςΠαράδοσης**
  Εντός Πόλης /Περιφέρειας  5 € 10 €& 1 ημέρα Δωρεάν για παραγγελίες > 100€ 1-3 ημέρες
  Χερσαίοι Προορισμοί  7 €    15 €    1-2 ημέρες    -    -   
  Νησιωτικοί Προορισμοί  8 €    20 €    1-3 ημέρες    -    -   

  *Οι χρεώσεις των μεταφορικών είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ογκομετρικές διαστάσεις των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα ενημερωθεί σχετικά μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

  **Ο χρόνος παράδοσης αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

  Για την ποιοτικότερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας αλλά και τη διασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας παροχής υπηρεσιών, η παραγγελία σας θα επιβεβαιώνεται πάντα και τηλεφωνικά από εκπρόσωπο της εταιρίας μας. Επίσης, θα ενημερώνεστε για τον ακριβή αριθμό των δεμάτων που θα χρειαστούν για τη αποστολή της παραγγελίας σας.

  Η εταιρεία ΒΗΚΑΠ Α. Σταθόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή αφορούν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, όπως έντονα καιρικά φαινόμενα, προβλήματα στο οδικό δίκτυο, απεργίες κ.τ.λ. Για κάθε αποστολή μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών ACS, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη / πορεία της παραγγελίας σας μέσω του συστήματος tracking και τον αριθμό αποστολής που σας παραχωρείται από την εταιρεία courier.

  *Αν μια παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 12:00, ο χρόνος διαχείρισης ξεκινάει από την επόμενη μέρα.

  ** Όσων αφορά ειδικές παραγγελίες/κατασκευές προϊόντων, ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφέρει από τον συνήθη προβλεπόμενο και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των υλικών κατασκευής και τον όγκο της παραγγελίας.

  Μη αποστολή προϊόντων/Ακύρωση παραγγελίας

  H ΒΗΚΑΠ Α. Σταθόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον τιμοκατάλογο χονδρικής.